Winette de Graaf is als subsidieadviseur voor SealteQ een echte samenwerkingspartner geworden. Met regelmaat hebben we contact over de kansen die we zien en de uitdagingen waar we voor staan. Winette geeft inzicht in de actuele subsidiemogelijkheden en begeleidt ons bij het indienen van de aanvraag en de administratieve opvolging daarvan. Winette is pragmatisch, to-the-point en een prettig mens mee om mee samen te werken.
Wij vertrouwen graag op haar expertise!

drs. Gerthé Klaassens, Directeur Bedrijfsvoering


Winette is een fijne samenwerkingspartner die meedenkt met de onderneming en altijd professioneel is in de uitvoering. Ze is in staat om complexe inhoudelijke vraagstukken in eenvoudige bewoordingen uit te drukken. Dit werkt heel verhelderend.

Alfred Koop, Directeur

Subsidieadvieswerk is specialistenwerk. Winette beschikt over alle expertise om complexe aanvragen accuraat te behandelen. Flexibiliteit en snelheid zijn daarbij haar sterke punten. Ze ontzorgt je volledig opdat wij ons kunnen blijven richten op onze eigen ‘core business’. Ze werkt extern maar door haar pro-actieve aanpak voelt het alsof Winette in onze eigen organisatie werkzaam is. Ik kan haar van harte aanbevelen voor al uw subsidievraagstukken.

Martin van der Leest

Voorzitter Makeport Mercurius

Winette is een pro-actieve en meedenkende adviseur met een pragmatische inslag. Maar daar zou je niets aan hebben als ze niet zo vriendelijk en oprecht geïnteresseerd zou zijn zoals ze is. Het is haar interesse in MAAK, onze diensten en de personen achter ons bedrijf die er voor zorgen dat ze de juiste subsidieaanvragen doet en met succes oplevert. Ik beveel haar van harte aan.

Jan Peter Kruiger, Directeur

 Samen met FIZIER Advies bedienen we onze opdrachtgevers nog completer. Zij krijgen uit de daarvoor bedoelde subsidies een dosis extra brandstof voor de marketing- en innovatietrajecten die wij voor ze mogen uitvoeren. Winette is daarbij de gesprekspartner die altijd op zoek is naar kansen en mogelijkheden. Dat werkt bijzonder prettig!

Kirstin Smid, Directeur

Vanuit ons bureau, Emovare, vervullen wij regelmatig de rol van programma-ontwikkeling. Bij deze trajecten betrekken wij Winette in een vroeg stadium. Winette is snel van begrip en onderzoekt op basis van onze ideeën de subsidiemogelijkheden. Als professional doorgrondt ze niet alleen de regelingen maar ze onderzoekt ook diepgaand hoe de kans op succes kan worden verhoogd. Ze opereert echt als partner en ondersteunt waar nodig om de subsidie binnen te halen.

Bart Jan Wulfse, Directeur


Mijn eerste samenwerking met Winette was in haar functie als Manager Subsidies bij FrieslandCampina. Hierna heb ik in verschillende subsidietrajecten met haar samengewerkt. Kernwoorden om haar manier van werken te beschrijven zijn: visie, overzicht, drijvende kracht en een hele goede projectmanager. Winette weet je te helpen de juiste woorden te vinden voor een project, daar waar andere loslaten zorgt zij dat alle partijen leveren om tot een goed resultaat te komen.

Floor Dijkstra, Manager Acquisition and Learning & Development

Zeer professioneel en resultaatgericht. Samen behalen we mooie resultaten. KoffieDirect heeft zeer positieve ervaringen met Winette, met haar werkwijze en haar verstandige advies.

Cees Homburg, CEO